de Praktijk

In 2013 ben ik de praktijk gestart omdat ik graag mensen wilde helpen als ze psychische problemen hebben. Ik wilde hulp bieden die verder kijkt dan diagnose en behandelprotocol. Geen ellenlange vragenlijsten maar goede gesprekken met ruimte voor het verhaal achter de  mens. Ik kijk breder dan alleen naar de klachten: in wat voor situatie komt het voor, wat voor invloed heeft dat op je leven? Wat is er in het verleden gebeurd wat nu nog impact heeft en misschien wel van invloed is? Hoe ziet jouw leefsituatie er uit en wat kan dat met jouw probleem te maken hebben? Welke methode sluit het beste bij jou aan? Elk traject is een persoonlijk traject.

Werkwijze

Ik werk met een intakefase en een behandelfase. Je krijgt een persoonlijk account in de Solvio portal waar je de gespreksverslagen en oefeningen vindt van onze gesprekken. Je kan thuis alles op je gemak teruglezen, oefenen en experimenteren met wat je in therapie leert. Je krijgt handvatten en inzichten waardoor je zelf je problemen aan kan pakken.  

Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd in het verzamelgebouw aan de Paardeweide 5 te Breda (wijk Haagse Beemden). Dit is goed bereikbaar met openbaar vervoer (bus; uitstappen winkelcentrum de Donk) en het is gratis parkeren op eigen terrein. De praktijk zit op de 1e verdieping. Voor mensen met fysieke beperkingen is er een lift en een invalidentoilet aanwezig. 

Openingstijden en Wachttijd

Maandag van 9 tot 21 uur
Dinsdag van 9 tot 21 uur
Donderdag van 9 tot 21 uur
Vrijdag van 9 tot 16.30 uur

Op dit moment is er geen wachtlijst. Je kan (afhankelijk van je eigen agenda) binnen twee weken starten.