de Praktijk

In 2013 heb ik de praktijk gestart omdat ik graag een positieve en persoonlijke impact wilde maken op de psychische gezondheid van mensen met psychische problemen. Te vaak zag ik het fout gaan of dat hulp te weinig hielp. Dat wilde ik zelf anders doen. Therapie die wel werkt of op zijn minst een verschil maakt. Ik werk met betrouwbare methodieken, op een eclectische manier en met goede resultaten. Ook kijk ik breder dan de klacht, ik kijk naar de context van de klacht, in wat voor situatie komt het voor, wat voor invloed heeft dat? Hoe zit het met lichamelijke klachten die van invloed zijn, wat is er in het verleden gebeurd wat nu nog impact heeft? Hoe ziet jouw leefsituatie er uit en wat kan dat met jouw probleem te maken hebben? Elk traject wordt op jou persoonlijk afgestemd, het is telkens weer een uniek pad wat we aflopen. Cliënten zijn doorgaans erg positief over mijn werkwijze en manier van werken. 

Werkwijze

Ik werk met een intakefase en een behandelingsfase. Elke cliënt krijgt een persoonlijk account in de Solvio portal waar de psycho-educatie en thuisopdrachten zijn terug te vinden en waar je ook de gespreksverslagen vindt van onze gesprekken. Je kan thuis alles op je gemak teruglezen, oefenen en experimenteren met wat je in therapie leert. Je krijgt handvatten en inzichten waardoor je zelf je problemen aan kan pakken.  

Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd in het verzamelgebouw aan de Paardeweide 5 te Breda (wijk Haagse Beemden). Dit is goed bereikbaar met openbaar vervoer (bus; uitstappen winkelcentrum de Donk) en het is gratis parkeren op eigen terrein voor cliënten. De praktijk zit op de 1e verdieping. Voor mensen met fysieke beperkingen: er is een lift en een invalidetoilet aanwezig. 

Openingstijden en Wachttijd

Maandag van 9 tot 21 uur
Dinsdag van 9 tot 21 uur
Donderdag van 9 tot 21 uur
Vrijdag van 9 tot 16.30 uur

De wachttijd voor een nieuwe intake met daarop volgende behandeling is afhankelijk van hoe makkelijk we onze agenda's kunnen matchen. Er wordt alleen op afspraak gewerkt. Op dit moment is de wachttijd 1 tot 2 weken.