Reviews van cliënten

Resultaten uit evaluaties van de therapie

Na elk traject vraag ik cliënten hoe ze de therapie hebben ervaren. Dit vind ik belangrijk omdat ik dan terug lees wat ze het meest helpend vonden, wat er eventueel beter kan en wat ze er van meenemen voor de toekomst. Wat was het meest helpend of nuttig. Wat gaf de doorslag? Welke feedback hebben ze voor mij?  Ik vraag ze dan ook om een evaluatieformulier in te vullen na een traject. Een kleine greep uit de evaluaties vind je hieronder. De namen zijn vanwege privacy redenen veranderd.  

Ineke: Ik heb de therapie en coaching als goed ervaren.  Bij aanvang verhelderende informatie die doorheen de opvolgende gesprekken werden herhaald en geduid. Maar meer nog de begripvolle ondersteuning en gedeelde verontwaardiging waren voor mij waardevol. Het gevoel begrepen te worden, los van de emotionele beleving.

Dirk: Zeer goede hulp. Praktisch en gestructureerd door de opdrachten die werden gegeven. Daardoor geen onnodig langdurig traject. Nette locatie, mooie praktijk, goed bereikbaar en gratis parkeren. Eigenlijk alles gewoon super.

Richard: Ik heb hele goede therapie gehad en voelde mij vertrouwd daar. Ik ben blij dat ik de stap heb gemaakt. En als ik een vraag heb kan ik altijd terecht bij haar .

Ronald: Jolande heeft veel inzichtelijk gemaakt, met name het gedrag van de een en de reactie van de ander en de gevolgen. Hierdoor kwamen we al snel uit de ruziepatronen en hadden we meer begrip voor elkaar. Het werkte snel.

Aline: Ik kende de therapeut al. Ik vind haar een fijn persoon om mee te praten. We komen tot concrete voorbeelden en tips en huiswerkopdrachten waar ik mee aan de slag kan gaan.

Jasper: Lastige opdrachten soms, maar wel opdrachten die goed hebben bijgedragen aan mijn ontwikkeling. Duidelijke tekst en mooie afwisseling met beeldmateriaal. Hierdoor kreeg ik inzicht en nieuwe manieren om om te gaan met mijn problematiek.

Meryem: Ik heb tijdens de therapie bereikt wat ik wilde bereiken en ben bezig om nu alles in de praktijk te brengen. Het is pittig maar wel fijn om te merken dat het veel beter met me gaat en dat ik handvatten heb gekregen om er goed mee om te gaan.

Lieke: Fijne therapeute, ik heb er veel aan gehad. Was ook makkelijk bereikbaar, praktijk met een hele leuke huiskamersfeer. De gesprekken waren prettig en voelden vertrouwd. Bedankt nog voor de thee! 

 

Meer terugkoppelingen en reviews zijn te vinden via