Scheiden of blijven? Wanneer besluit je te scheiden?

Gepubliceerd op 26 mei 2023 om 13:44
relatie, scheiding of blijven, relatietherapie, conflictbemiddeling

Om uit het dilemma van scheiden of blijven te komen bied ik een traject met vijf indringende gesprekken die je helpen om meer duidelijkheid te krijgen over de situatie. Je kan dit traject alleen doen of samen met je partner. We gaan samen een aantal confronterende vragen die over je relatie gaan, onderzoeken.

De vragen helpen je om meer inzicht te krijgen in jezelf maar ook in je partner en hoe jullie in de relatie staan. Er zal onderzocht worden of er nog genoeg basis over is voor een succesvol relatieherstel. Er wordt gekeken naar de belemmeringen en blokkades die de relatie in de weg staan en in hoeverre er nog mogelijkheden zijn om hieruit te komen. 

 

Wel of niet scheiden?

Als blijkt dat de belemmeringen of blokkades goed op te ruimen zijn dan kunnen we hier met relatietherapie mee aan de slag gaan. We kijken naar dieperliggende gevoelens, gedachten en overtuigingen die de relatie in de weg staan op onbewust niveau. We maken het onbewuste zichtbaar en dat geeft vaak helderheid en transparantie over wat er nou werkelijk speelt. Daarnaast krijg je thuisopdrachten, tips en handvatten om hier mee om te gaan en verbeteringen aan te brengen.

Wil je meer weten dan neem gerust contact op of maak een afspraak.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.