Mijn kerstcadeau voor jou. Gratis e-book; In Gesprek met je Partner

Gepubliceerd op 25 december 2023 om 00:01
samen op de tablet, e book in gesprek met je partner

Vandaag een Kerstcadeautje voor alle blog lezers. Het e-book: 'In gesprek met je Partner'. Helemaal gratis en voor niets te downloaden voor iedereen die deze blog heeft gevonden.

Hoe blijf je in gesprek met elkaar als je al wat langer een relatie hebt? Waar heb je het dan over of waar zou het over moeten gaan? Veel koppels geven aan dat het nog best lastig is om goede gesprekken te voeren met elkaar. Waar ga je het dan over hebben? Koppels die in mijn praktijk kwamen voor relatietherapie vonden het moeilijk om na een traject met thuisopdrachten, de positieve lijn vast te houden als de oefeningen en opdrachten wegvielen. Het ging goed met hun relatie maar hoe hou je de communicatielijnen open?

Verbeter de communicatie in je relatie

Relatieproblemen ontstaan door een verlies van verbinding en communicatie. Als partners weer echt met elkaar kunnen praten en begrijpen wat er speelt dan is de kans op een gezonde relatie het grootst. Het gratis e-boek heb ik gemaakt als een hulpmiddel. Een toevoeging of kennismaking voor mensen die nog niet eerder te maken hebben gehad met relatieproblemen en relatietherapie.

Opnieuw of beter met elkaar in gesprek

Dit boek kan als gids ingezet worden om samen de verbinding opnieuw te maken en op een goede manier met elkaar in gesprek te gaan over de onderwerpen die er werkelijk toe doen. Het is geen vervanger voor relatietherapie want dat is een persoonlijk traject wat op maat gemaakt wordt voor een partner of koppel door een therapeut maar het geeft wel handvatten en ondersteuning om goed in gesprek te gaan en de verbinding te verbeteren of te behouden.

Download het gratis e-book In Gesprek met je Partner hier. 

FIJNE KERSTDAGEN!

Mocht je hulp voor jezelf of je relatie willen dan neem gerust contact met mij op.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.